VORES BUREAUER

VORES BUREAUER

Hos IPG Mediabrands har vi en portefølje af førsteklasses lokale og globale medie- og marketingbureauer, opbygget med stærke kompetencer og dybe partnerskaber med vores kunder. Samlet set har vi et enkelt mål, nemlig at HJÆLPE VORES KUNDER MED AT VOKSE.

Denne fokus på vores kunder og deres succes ligger til grund for alt, hvad vi gør. Vi er altid kundefokuserede; i strategi, i planlægning, i investering, i ansvarlighed, i relationer og i vores egen forretningsdrift.

Afhængigt af din virksomheds behov eller specifikke mål indenfor marketing, har vi bureauet og kompetencerne til at skabe løsninger for jeres succes.

 

Nedenunder kan du læse mere om vores bureauer.

Initiative

Initiative Denmark er et førende dansk og internationalt media- og kommunikationsbureau, der leverer forretningsvækst for nogle af verdens mest ambitiøse brands.

Marvelous

Marvelous er et prisvindende kreativt bureau. Vi er 30 personer fordelt på 4 kontorer i København, Stockholm, Oslo og Helsinki, og vi er del af det verdensomspændende IPG Mediabrands-netværk.

UM

UM er et globalt mediebureau, der hjælper vores kunder med at fremtidssikre deres forretning. Gennem forretnings- og indsigtsbaseret rådgivning leverer vi innovative marketingløsninger, der giver vores kunder en konkurrencefordel på markedet.